福岡女子大学
福岡女子大学 地域連携センター
地域連携センター 女性生涯学習研究部門 研究支援部門 地域交流部門
研究者データベース
研究者 主要研究業績
国際文理学部 食・健康学科
前のページに戻る
教授

舟木 淳子

フナキ ジュンコ

主要研究業績 - 2021年度

  • Reiko Ueda, Kana Umetani, Fumiko Konishi, Anju Mori, Toshitada Nagai, Hiroko Asakura, Junko Funaki, Keiko Abe, Tomiko Asakura(2022) Characterization of palatability and ease of deglutition of the five basic tastes by partial least squares regression analysis using myoelectric potential parameters of the submental muscle Food Sci. Technol. Res., 28, 75-86
  • Hiroko Asakura, Shu Taira, Junko Funaki, Takashi Yamakawa, Keiko Abe, Tomiko Asakura(2021) Mass spectrometry imaging analysis of metabolic changes in green and red tomato fruits exposed to drought stress Appl. Sci., 12, 216 全9頁

ページTOPへ