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研究者 主要研究業績
国際文理学部 食・健康学科
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准教授

梅木 陽子

ウメキ ヨウコ

主要研究業績 - 2020年度

  • Morita R, Ohta M, Umeki Y, Nanri A, Tsuchihashi T, Hayabuchi H.(2021) Effect of salt exposure in early environment and salty taste preference on saltiness and palatability by using umami ingredients among Japanese adults. Nutrients 2021; 13: 577.
  • 安倍 ちか, 沖田 千代, 梅木 陽子, 浜谷 小百合, 太田 雅規(2020) 児童の食意識・食環境と心身の健康状態との関連性/Relationship between children's food consciousness and food environment and physical and mental health 九州栄養福祉大学研究紀要 (17):2020 p.117-127
  • 永原真奈見、太田雅規、梅木陽子、南里明子、早渕仁美(2020) 小学生の入学後6年間における朝食の食事バランスと生活習慣や不定愁訴の変化/Development Changes in Food Balance during Breakfast, Lifestyle, and Indefinite Complaints from First Grade to Sixth Grade in Elementary School 栄養学雑誌、78(4): 131-142.

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