准教授
佐久間 理英
サクマ マサエ
学会発表 - 2022年度
-
佐久間理英 (2022)
対象者の特性に応じた適切な栄養素摂取量に関する研究
2022年度九州栄養研究会(福岡)
-
Sakuma M, Shirai Y, Nakamura M (2022)
Association between barley and systolic blood pressure and HbA1c in a real-life setting: A longitudinal observational study using objective diet records from an electronic purchase system
22nd International Congress of Nutrition (Tokyo)
-
Shirai Y, Sakuma M, Nakamura M (2022)
Association between soy products and LDL cholesterol in a real-life setting: A longitudinal observational study using objective diet records from an electronic purchase system
22nd International Congress of Nutrition (Tokyo)
-
中村美詠子、長幡友実、上田規江、三浦綾子、白井祥朗、佐久間理英 (2022)
食事チェック票の実践と精神的健康度について
日本産業衛生学会 東海地方会(四日市)
-
白井禎朗、佐久間理英、中村美詠子 (2022)
従業員食堂での機能性食品導入による利用者の血糖値への影響:分割デザインによる検討
第68回日本栄養改善学会学術総会
ページTOPへ
|